Grimeer- & Enscenerings materialen, Advies en Training in Trauma- & PatiëntSimulatie

 

Nieuws en Activiteiten

Op deze pagina vind u het laatste nieuws van SimTrauma, zoals vooraankondigingen voor nieuwe producten in de winkel, en kunt u zien waar SimTrauma workshops gaat geven of aanwezig is.

Activiteitenagenda

Feed
23-09-2017
-
23-09-2017
Training Simulatiepatiënt Klinische Verloskunde
De workshop ‘Klinische Verloskunde’ is ontwikkeld voor het (vrouwelijke) simulatieslachtoffer die zich wil specialiseren op het gebied van noodsituaties die zich voordoen voor-, tijdens- en na de...   Meer


Nieuws


Terug naar overzicht

01-08-2015

Nieuwe Website SimTrauma

Hij was er al een tijdje aan toe. De site moest aan een upgrade. Met name de webwinkel zelf moest worden aangepast aan de nieuwe eisen van de tijd met betrekking tot beveiliging en cookies etc.
Nu moest het dan ook echt gebeuren, want mijn webhosting ging over naar een nieuw platform zoals dat heet en daardoor was de webwinkel niet meer werkzaam voor mij als administrateur. De komende tijd zal de site worden aangepast en aangevuld.
Met een nieuwe webwinkel zullen ook de reeds eerder ingevulde klantgegevens en inloggegevens opnieuw moeten worden ingevuld; ik bewaar bewust de oude niet!

Omdat tijdelijk de webwinkel niet operationeel is, heb ik een (beperkt) bestelformulier ter beschikking. Ook zijn orders per mail te plaatsen met artikelen die wellicht niet op het formulier staan. Vergeet bij het bestellen via e-mail uw kortingcode die u wellicht heeft niet!

 bestel-prijslijst SimTrauma mei 2015.pdf
 bestel-prijslijst SimTrauma mei 2015.xlsx


Terug naar overzicht