Verzenden en Retourneren

Verzenden

SimTrauma verzend per standaard pakketpost. Indien u een waardevolle zending heeft loont het wellicht de moeite om aangetekend te laten verzenden; u betaald hiervan dan de extra gemoeide kosten.

De verzendkosten zijn: EUR 6,95 tot een bestelbedrag van 100 EUR. Boven een bestelbedrag van 100 EUR, zijn de verzendkosten gratis.

Indien we het pakje met een goedkopere optie kunnen verzenden, zullen we de te veel betaalde portokosten terugstorten.

Retourneren

Mocht u ondanks alle zorg, niet tevreden zijn over de geleverde artikelen dan kunt u ONGEOPENDE en ONGEBRUIKTE artikelen retourneren.

OPTIE 1: Per post retourneren:

U neemt hiervoor contact op met SimTrauma via e-mail, waarbij u in de onderwerpsregel ‘RETOURNEREN’ vermeld. U meld welke bestelling u wilt retourneren. SimTrauma zal u een retourticket toezenden welke u kunt printen en op het pakket kunt plakken. U kunt vervolgens bij het dichtstbijzijnde postpunt afleveren; dit kost u verder niets. Reeds betaalde gelden zullen aan u worden overgemaakt.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een postpunt te bezoeken dan kunnen afzonderlijke afspraken worden gemaakt (altijd telefonisch) om een afhaalafspraak te maken.

OPTIE 2: In persona retourneren:

U neemt contact op met SimTrauma via e-mail, waarbij u in de onderwerpsregel ‘RETOURNEREN’ vermeld. U meld specifiek dat u tijdens een volgende oefening/ lesmoment of in persona ontmoeten de goederen zult overdragen. SimTrauma neemt telefonisch contact met u op om een afspraak te maken

Voor zowel de afhalen optie als de optie retour in persona heeft SimTrauma uw telefoonnummer nodig.