Platinum Silicone Sculpting Material

Nieuw

Geavanceerd en kwalitatief hoogwaardig kunstweefsel/ modelleerproduct.

Meer details

5 Items

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,30.


€ 35,00

Datasheet

Gewicht2*2oz.
Inhoud116-120 ml / 4 oz.
Kleurtransparant, rood, lichte en donkere huid
Materiaalsiliconen

Meer informatie

TraumaSkin FX™ Platinum Silicone Sculpting/Casting Medium is zowel een modelleer als een 'giet' product voor mallen. Het bestaat uit twee componenten waarbij de mixratio: 100% PART “A” + 100% PART “B” is. Dat kan inhoud of gewicht zijn, als beide componenten maar in gelijke hoeveelheid worden gemixed. Goed mixen voor gebruik. Zodra het gemixed is, kan het ongeveer 4-6 minuten verwerkt worden, daarna 'zet' het product. De verwerking is gelijk aan gelatine: het blijft plakkerig totdat het afgepoederd is met een transparantpoeder.

TraumaSkin FX™ werd specifiek ontworpen traumasimulatiedoeleinden. Dit is het gemakkelijkste en snelste silliconenmateriaal op de markt op dit moment en het heeft een uitstekende reputatie voor extreem realistische kwaliteit en resultaat. TraumaSkin FX™ zorgt voor de meest realistische, voor het oog niet te onderscheiden resultaten boven gelatine, latex of was voor zelfs HDTV. Het is ideaal voor LOTUS werk want eenmaal 'gezet' is het bestand tegen zowel hitte als vocht/water. Gegoten stukken hebben een houdbaarheid. Ze kunnen keer-op-keer gebruikt worden en ze kunnen gekleurd worden met alcohol-geactiveerde grime of vetgebaseerde grime zoals Rubber Masker Grime.

Beschikbaar in de kleuren: 'Clear' (Transparant - kleurloos), 'Flesh Light' (lichte huid/ normale huid), 'Flesh Medium' (donkerblanke huid/ zongebruind) en 'Bloed' (niet fel rood, maar transparant/rauw vlees kleur). Een setje bestaat uit twee flessen of potjes (dit is afhankelijk waarin de fabrikant levert) met ieder een component en een spuit met twee compartimenten zodat gemakkelijk de 1-o-1 verhouding verkregen kan worden.

NOTE: Siroopgebaseerde bloedproducten blijven NIET op dit product zitten (parelen); hiervoor is het HD Bloed bedoeld (op oliebasis), maar men kan ook een heel klein beetje afwasmiddel gebruiken bij de siroop/watergebaseerde om het parelen te voorkomen c.q. te verminderen.

Accessoires