3D-FX Transfers Exitwound Bekijk groter

3D-FX Transfers Exit Wound

TI_Exit Wound

Nieuw

Tinsley 3D-FX Transfers "Exit wound" is perfect om een grote uitschotwond te simuleren.

Meer details

5 Items

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,10.


€ 12,95

Meer informatie

Tinsley 3D-FX Transfers "Exit wound" is perfect om een grote uitschotwond te simuleren waar dan ook op het lichaam voor hyper-realistische simulatie resultaten. Deze latex-vrije prothesen hebben een geweldige diepte en detaillering en zijn ontworpen om naadloos in de huid over te gaan zodat randjes wegwerken niet hoeft of tot een minimum kan worden beperkt. Christien Tinsley, winnaar van zowel een Academy als Emmy Award voor Special Effects Makeup heeft deze transfers oorspronkelijk ontworpen voor de film 'The Passion of Christ' en ze zijn nu beschikbaar voor het grotere publiek in deze gemakkelijk te gebruiken pakketjes welke compleet met transfer-papier worden geleverd. Je hebt alleen water (!) nodig om ze aan te brengen!

In tegenstelling tot latex, schuim of gelatine toepassingen hoef je je geen zorgen te maken om te dikke randjes, omdat Tinsley's Transfers' randjes onzichtbaar zijn zodra ze zijn aangebracht. Het is een van redenen waarom de professionals in Hollywood deze transfers als favoriet bestempelen; men hoeft zich geen zorgen te maken over vervagen, verplaatsen, opbollen of zelfs er af vallen van het stuk totdat je het bewust er af haalt. Ze zijn de perfecte keuze wanneer je een letsel nodig hebt dat (dag)lang moet blijven zitten. Ze zijn waterproof en ze buigen mee met de bewegingen die met maakt. Daarbij zijn de voorafgekleurde stukken waanzinnig gedetailleerd en de doorzichtige randjes nemen de kleur van de eigen huid, dus je hoeft je geen zorgen te maken over kleurverschillen.

Het is belangrijk om de instructies in de verpakking goed te volgen voor de beste resulaten (Engels!). De huid MOET schoon zijn: geen makeup, haar, vuil of olieen mogen nog aanwezig zijn wanneer de transfer wordt aangebracht. Eenmaal op de huid aangebracht kun je elke vloeistof, creme, grime, water- of alcohol geactiveerde makeup gebruiken die je wilt en detaillering zoals bloedeffecten aanbrengen.

Als je klaar bent met het gebruik, haal je de bloed en grime er af met warm water of reiniger. Haal voorzichtig de prothese van de huid door een hoekje los te maken en op te rollen. Gebruik babyolie of een olieachtige reiniger om enige achtergebleven restjes er af te halen.