In prijs verlaagd! Glamour Creme Paletten Bekijk groter

Glamour Creme Correctie Paletten

Nieuw

HD Glamour Creme Foundation is een hoog gepigmenteerde basis in een cremige, gemakkelijk op te brengen formule die geschikt is voor ieder huidtype. Deze twee specifieke paletten bevatten de correctiekleuren voor lichte en donkere huid.

Meer details

2 Items

Op is Op!

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Geen waardepunten voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


€ 31,13

-25%

€ 41,50

Datasheet

Gewicht11 gr / 0.39 oz.
Kleurdonker en lichte correctie
IngrediëntenCaprylic Triglyceride, Octyl Palmitaa, Carnauba was, Vaseline, Lanolineolie, Bijenwas, Ozokerite Was, Acetylated Lanolin Alcohol, PTFE, BHA, Silica, Phenoxyethanol, Isopropylparaben, Isobutylparaben, N-Butylparaben
Kleurafhankelijke IngrediëntenTitanium Dioxide, Iron Oxides, Talc, Ultramarines

Meer informatie

HD Glamour Creme Foundation is een hoog gepigmenteerde basis in een cremige, gemakkelijk op te brengen formule die geschikt is voor ieder huidtype. Deze twee specifieke paletten bevatten de correctiekleuren voor lichte en donkere huid. Dit product is veelzijdig in aanpasbaarheid voor een naturel uitziende dekking die voldoet aan het veeleisende High Definition format en het geeft een "perfect uitziende voor het blote oog" resultaat. Makeup artists hebben ware huidskleuren nodig en niet de commerciele modekleurtjes om een hoog presterende en langdurige finish onder HD omstandigheden te waarborgen en te behouden zonder dat deze vervaagd of oxideert (van kleur veranderd) gedurende een dag lange shoot of wisselende lichtomstandigheden.

Deze paletten zijn een geweldige aankoop qua prijs, variatie en draagbaarheid en erg handig in gebruik om 'even snel' de huidkleur te bepalen. Grimeurs kunnen een palet uitzoeken die het dichts op hun huidskleur lijkt en een exact match vinden of heel gemakkelijk een eigen mix maken van de 5 in het palet aanwezige kleuren.