Grimeer- & Enscenerings materialen, Advies en Training in Trauma- & PatiëntSimulatie

 

Nieuws en Activiteiten

Op deze pagina vind u het laatste nieuws van SimTrauma, zoals vooraankondigingen voor nieuwe producten in de winkel, en kunt u zien waar SimTrauma workshops gaat geven of aanwezig is.

Nieuws


Terug naar overzicht

01-08-2015

Nieuwe Website SimTrauma

Hij was er al een tijdje aan toe. De site moest aan een upgrade. Met name de webwinkel zelf moest worden aangepast aan de nieuwe eisen van de tijd met betrekking tot beveiliging en cookies etc.
Nu moest het dan ook echt gebeuren, want mijn webhosting ging over naar een nieuw platform zoals dat heet en daardoor was de webwinkel niet meer werkzaam voor mij als administrateur. De komende tijd zal de site worden aangepast en aangevuld.
Met een nieuwe webwinkel zullen ook de reeds eerder ingevulde klantgegevens en inloggegevens opnieuw moeten worden ingevuld; ik bewaar bewust de oude niet!

Omdat tijdelijk de webwinkel niet operationeel is, heb ik een (beperkt) bestelformulier ter beschikking. Ook zijn orders per mail te plaatsen met artikelen die wellicht niet op het formulier staan. Vergeet bij het bestellen via e-mail uw kortingcode die u wellicht heeft niet!

 bestel-prijslijst SimTrauma mei 2015.pdf
 bestel-prijslijst SimTrauma mei 2015.xlsx


Terug naar overzicht


 

Activiteitenagenda

Feed
04-06-2020
-
04-06-2020
Dynamisch chemische brandwond
Dynamisch? Jawel... In een uur tijd leer je hoe je een chemische brandwond grimeert waarbij het lijkt alsof de huid door het chemisch goedje 'weggevreten' wordt. Leer over de do's en don'ts, de tips en de...   Meer
20-06-2020
Training Simulatiepatiënt Klinische Verloskunde
De workshop ‘Klinische Verloskunde’ is ontwikkeld voor het (vrouwelijke) simulatieslachtoffer die zich wil specialiseren op het gebied van noodsituaties die zich voordoen voor-, tijdens- en na de...   Meer