2-zijdige RVS spatel Bekijk groter

2-zijdige RVS spatel

GR_88454

Nieuw

Roestvaststalen spatel met twee functionele uiteinden. Prachtige roestvrijstalen tweezijdige spatel. Aan de ene zijde zit een scherpere punt: ideaal voor de verwerking van wassen. De andere zijde is plat waarmee heel goed gels en wassen zijn te verwerken. Mag niet ontbreken in de koffer van de trauma simulant.

Meer details

42 Items

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,10.


€ 10,50

Datasheet

MateriaalRVS

Meer informatie

Dit roestvaststalen gereedschap is van hoogwaardige kwaliteit en is uniek vormgegeven aan beide zijden.  Ideaal voor diverse doeleinden; modelleren van wassen , klei of zachte materialen. Dit is een veelzijdige tool die populair is in gebruik vanwege het ontwerp; één kant is als een spade gevormd en licht gebogen, de andere kant is puntig en ook licht gebogen. De einden zijn stevig dus ze zullen niet buigen wanneer er druk op uitgeoefend wordt. Dit gereedschap is zowel voor modelleren, het uit potjes halen/scheppen van materialen als voor mixen ideaal. 16.5 cm lang. Mag niet ontbreken in de koffer van de trauma simulant.